Welkom bij

Klik hier om direct te reserveren!

De Kunst Te Leven

Geniet van een heerlijke lunch of diner, of een borrel met een hapje op het terras
Klik hier om direct te reserveren!

De Kunst Te Leven

Geniet van een heerlijke lunch of diner, of een borrel met een hapje op het terras

Online bestellen

We bieden u de mogelijkheid eten online te bestellen en te laten bezorgen of af te halen. Bestellingen kunnen van woensdag t/m zondag, tussen 11:30 en 18:30 uur afgehaald of bezorgd worden. Een bestelling plaatsen kan 24/7, maar bij het afrekenen wordt gevraagd het gewenste bezorg- of afhaalmoment te kiezen, wat dus mogelijk is binnen bovengenoemd tijdsbestek.

lente-bestel-icon-blauw

Reserveren

Om zeker te zijn van een plaatsje is het verstandig om te reserveren. Op het terras kunnen we helaas geen tafels vrij houden maar zodra er een tafel vrij is kunt u hier uiteraard plaatsnemen.

Please submit your reservation details and we will contact you to confirm your booking

Gourmet en borrel

In onze webshop zijn ook diverse schotels en toebehoren te bestellen.

Ook maatwerk catering en traiteur is mogelijk, informeer gerust naar de mogelijkheden.

Cadeaubonnen

Op zoek naar een origineel cadeau?

Geef een cadeaubon van Lieve Lente! Deze zijn in elk gewenst bedrag verkrijgbaar aan de bar, of mail naar info@lievelente.nl

Over Lieve Lente

Lieve lente is een oer-gezellig eetcafé, gelegen aan De Lind 59 midden in het sfeervolle en winkelrijke centrum van Oisterwijk. We zijn het gehele jaar, door zeven dagen per week geopend vanaf 10.00 uur ’s morgens.

In de ochtend kunt u terecht voor o.a. een kopje koffie met heerlijk vers gebak, in de middag voor een lunch met ruime keuze uit de gevarieerde lunchkaart met broodjes, salades, uitsmijters en andere tussendoortjes.

’s avonds kunt u genieten van een heerlijk diner of borrel. U kunt kiezen uit een met zorg samengestelde en regelmatig wisselende menukaart, dranken en borrelhapjes.

Afhalen en bezorgen

We bezorgen momenteel in de regio Oisterwijk, Heukelom, Haaren, Moergestel, Berkel-Enschot. Als je bij de bestelling een adres opgeeft buiten deze regio dan heb je enkel de optie om af te halen.

ideal-logo
bezorgtas
cirkel-broodjes2

Catering

Je kunt bij Lieve Lente ook terecht voor catering op maat, deze worden persoonlijk op uw wensen afgestemd. Van kleine lunches en diners tot volledig verzorgde feesten.

Zo verzorgen we onder andere buffetten, BBQ’s, warme en koude (luxe) amuse hapjes en party verhuur.

cirkel-amuses3