Met de kerstdagen kunt u eerste en tweede kerstdag reserveren om 17.00u en 20.00u voor ala carte of onderstaand menu:

Vers gebakken minibroodjes met diverse smeersels

***

Carpaccio van hertenkalf met parmezaan,

rucola, pijnboompitjes en truffeldressing

of

Proeverijtje van gerookte zalm, gambakroketje,

garnaaltjes en tataki van verse sashimi-tonijn met sojamayonaise

***

Romige velouté van oesterzwammen met truffelroom,

verse bieslook en een krokante stengel

***

Gebakken hertenrugfilet en fazantfilet met een

bitterbal van zuurkool en een romige calvadossaus

of

Op de huid gebakken zeebaars met gamba, zwarte spaghetti

en kreeftenschuim

***

Warm lopend chocoladetaartje met gezouten caramel ijs

of

 

Gemarineerde appel met kaneelcrème en

crumbledeeg in een glas met vanilleroomijs

 

34,50