Lieve Lente

Lieve lente is een oer-gezellig eetcafé met een authentiek Engels interieur, gelegen aan De Lind 59 midden in het sfeervolle en winkelrijke centrum van Oisterwijk.

Lieve lente is het gehele jaar door zeven dagen per week geopend van 10.00 uur ‘s morgens tot 02.00 uur. U kunt bij Lieve lente dus altijd terecht. In de ochtend voor o.a. een kopje koffie met heerlijk vers gebak, in de middag voor een lunch met ruime keuze uit de gevarieerde lunchkaart met hierop verschillende broodjes, salades, uitsmijters en andere tussendoortjes.

Tot ‘s avonds 21.30 uur kunt u bij ons uiteraard ook terecht voor een heerlijk diner. Gezellig met z’n tweetjes of met een grote groep kunt u een keuze maken uit onze met zorg samengestelde en regelmatig wisselende menukaart. En zolang het weer het toelaat kunt u op ons ruime verwarmde terras terecht voor zowel een drankje of om gezellig buiten te eten van onze lunch of dinerkaart.

Kortom: Lieve lente biedt voor elk wat wils en onze medewerkers staan graag voor u klaar.

2012-LL-9155

Sinds 2000

staat Lieve Lente al op de kaart in Oisterwijk e.o.

lente-gevel1

De keuken

De kwaliteit van de gerechten staat voorop en is van hoog niveau. Op de menukaart staan talrijke internationale en populair geprijsde gerechten waarbij rekening gehouden wordt met de diverse seizoensinvloeden zoals o.a. wild en aspergegerechten. Ook serveren wij elke week een aantal lekkere weekschotels buiten de kaart om zodat er altijd een zeer ruime keuze te maken is.

Evenementen en feestavonden

Regelmatig worden er feestavonden georganiseerd of vinden er evenementen plaats.

Het café

Het café straalt de sfeer en warmte uit van een Britse pub waar u in een ongedwongen omgeving van uw drankje kunt genieten aan de gezellige bar of aan de sfeervolle tafeltjes.

De muziek speelt hierbij natuurlijk een grote rol en wordt elke dag afgestemd op de sfeer en de bezoekers van die avond. En omdat wij naast het oude raadhuis zitten is lieve lente een ideale plaats om voor of na uw trouwerij bij ons een hapje of een drankje te nuttigen. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden.

Naast onze uitgebreide wijnkaart en een mooi assortiment huiswijnen, serveren we ook een 20-tal speciaalbieren.

lente-cafe1
2012-LL-Food-9798

Traiteurservice

Diverse voor-, hoofd- en nagerechten die thuis makkelijk te verwerken zijn in uw eigen menu. Ook kunt u bij ons kant en klare soepen en sauzen kopen zodat u niet de hele dag in de keuken hoeft te staan. Diverse uitgebreide Hors d’oeuvre’s met vis en vlees.

Klik hier voor uitgebreide informatie over de traiteurservice.